מדיניות פרטיות

כללי

  1. חברת ממסי תיירות בע"מ, ח.פ. 514217991 (להלן "ממסי"), מחויבת לשמור על פרטיות המידע של משתמשי האתר שלה. מדיניות פרטיות זו חלה לגבי כל מידע אישי שייאסף על ידינו לגבי המשתמשים ואשר ייאגר במערכות המחשוב שלנו, בין אם מדובר במידע אישי אותו בחרו הלקוחות למסור לנו במסגרת השירותים אותם אנו מספקים או לצורך השתתפות בפעילויות אותן אנו מנהלים מעת לעת ("השירותים") ובין אם מדובר במידע שנאסף על ידינו באמצעים טכנולוגיים שונים אגב השימוש שלך באתר (להלן – "המידע"). מדיניות פרטיות זו חלה על אתר האינטרנט שלנו ועל דפים אותם נפעיל מעת לעת במסגרת רשתות חברתיות שונות, כגון פייסבוק, אינסטגרם, לינקדאין ואחרות (להלן, יחד - "האתר"). מדיניות פרטיות זו מתארת את המידע שאנו אוספים אודותיך ואת השימוש הנעשה על ידינו במידע זה.
  2. "מידע אישי" משמעו מידע שאנחנו מקשרים באופן ישיר עם אדם מסוים, אשר עשוי לכלול, לרבות אך ללא הגבלה, שם, כתובת, מספר טלפון, כתובת דוא"ל, פרטי תשלום, כתובת IP וכו'.
    התנאים הקבועים במדיניות הפרטיות עשויים להשתנות מעת לעת, לרבות עקב עדכונים טכנולוגיים, שינויי חקיקה, שינוי בשירותים הניתנים על ידינו ושינויים במדיניות שלנו. בהתאם, המשתמשים מוזמנים לשוב מפעם לפעם לעמוד זה ולבחון באם הוצגה מהדורה עדכנית יותר של מדיניות פרטיות זו ובמידת הצורך לחזור ולעיין בתנאיה, שכן תנאים עדכניים אלו יחולו ביחס לכל המידע האגור במערכות המחשוב שלנו, לרבות מידע שנמסר או נאסף אודותיכם טרם עדכון מדיניות הפרטיות.
  3. מאמצים רבים הושקעו על ידינו להנגשת מדיניות הפרטיות שלנו, תוך שימוש בשפה ברורה ומובנת. עם זאת, באם קיימת חוסר בהירות ביחס לנושא כלשהו, או אם הנכם מעוניין לקבל הבהרות כלשהן, הנכם מוזמנים לפנות אלינו במייל לכתובת service@memsi.co.il ואנו נשמח לעזור.

המידע – מהו המידע אותו אנו אוספים לגביך

  1. ממסי רשאית לאסוף, לקבל ולאחסן כל מידע, לרבות מידע אישי, נתונים וכל פרטים אחרים, אשר יישלחו, יעלו, יפורסמו, ישודרו, יועברו, ישותפו או יוחלפו בקשר עם השירותים. המידע האישי יישמר במאגר המידע שלנו בהתאם להוראות חוק הגנת הפרטיות, התשל"א - 1981, וייעשה בו שימוש על פי הוראות מדיניות פרטיות זו ועל פי הוראות כל דין.

אינכם מחוייבים למסור לנו מידע אישי ואולם חלק מהמידע האישי הנדרש על ידינו מהווה תנאי לביצוע פעולות מסוימות באתר ו/או לקבלת שירותים הניתנים על ידינו ואם לא תמסרו לנו מידע אישי כנדרש על ידינו, יתכן שלא תוכלו לקבל חלק מהשירותים הניתנים על ידינו או להשתתף בפעילויות המנוהלות על ידינו. בעת שימוש באתר הנכם מאשרים כי מסירת המידע הנ"ל נעשית מרצונכם החופשי ובהסכמתכם, מסכימים בזאת באופן מפורש לשימוש במידע ומאשרים כי השימוש בו לא ייחשב כפגיעה בפרטיות ולא יזכה אתכם בכל סעד ו/או פיצוי כלשהו.

       המידע האישי שייאסף אודותיך עשוי לכלול את הפרטים הבאים:

  1. מידע שמועבר אלינו.
    • בהרשמה וברכישה באתר שלנו, תתבקשו לספק מידע אישי כגון: שם מלא, כתובת דוא"ל, מספר טלפון, כתובת, פרטי קשר, אשר ישמשו אותנו לצרכי תקשורת עמך, לצרכי משלוח ההזמנה, לצרכי שירות לקוחות ולצרכי תמיכה ומתן מידע שתבקשו מאיתנו.
    • מידע שאתם עשויים לספק לנו בשיחה טלפונית, דוא"ל או באופן אחר, לרבות צ'ט או כאשר תזינו מידע באתר שלנו. אנו רשאים לנטר ולשמור שיחות טלפון, הודעות דוא"ל, צ'אטים חיים וכן להקליט כל תקשורת בינכם לבין נציגי שירות הלקוחות שלנו או נציגים אחרים של החברה לצרכי שירות לקוחות ושיפור איכות השירות, והתגוננות מפני תביעות.
  1. מידע הנאסף אודותיך באופן אוטומטי: בעת השימוש באתר, גם אם אינכם מבצעים רכישה אנו עשויים לאסוף מידע הנוגע למאפייני השימוש באתר, לרבות מידע אודות מערכת ההפעלה והדפדפן בהם נעשה שימוש, כתובת ה- IP ממנה גולשים באתר, מידע דמוגרפי, מיקום הגיאוגרפי, משך זמן הגלישה באתר, אתר אינטרנט ממנו הופניתם לאתר והתכנים בהם גיליתם עניין במסגרת האתר.
    בנוסף, אם הנכם משתמשים במכשיר נייד (כגון טלפון חכם או טאבלט), אנו עשויים לאסוף מידע אודות המכשיר בו נעשה שימוש, כגון מזהה המכשיר, נתוני המיקום והגדרות הפרטיות של המכשיר. המידע המתואר בפסקה זו אינו כולל מידע אישי ולכן הוא מאופיין כמידע סטטיסטי (להלן – "המידע הסטטיסטי") ואולם הוא עשוי לספק לנו נתונים אודותיך.       

    1. בנוסף למידע סטטיסטי ולמידע אישי, אנו עשויים לאסוף מידע במסגרת פעילויות שונות המנוהלות על ידינו ואשר בהן תבחרו להשתתף, כגון שיתופים או הודעות בעמודי הרשתות החברתיות השונות המופעלות על ידינו, מבצעים שנערוך מעת לעת במסגרת הרשתות החברתיות השונות או הודעות שתרשמו במסגרת מערכות "צ'אט" המופעלות על ידינו או עבורנו. אינכם מחוייבים להשתתף בפעילויות אלו אבל חשוב שתדעו שמידע שיימסר על ידכם במסגרתן עשוי להיאסף על ידינו.

פרטים אודות הליכי איסוף מידע סטטיסטי ושימוש בעוגיות

  1. כפי שנהוג ברוב אתרי האינטרנט, אנו משתמשים בטכנולוגיית "עוגיות" (Cookies) ובטכנולוגיות דומות במהותן (להלן, יחד – "עוגיות") לצורך תפעול האתר, לצורך בדיקת תקינותו, לאיסוף נתונים סטטיסטיים אודות השימוש בו, לאימות פרטים, להתאמת האתר להעדפות המשתמשים, לצורך אבטחת מידע ועוד. ה"עוגיות" משמשות גם לאיסוף מידע סטטיסטי לגבי שימוש שבחלקו אינו כולל מידע אישי.
  2. ה"עוגיות" הן קבצי טקסט שהדפדפן שלכם יוצר לפי פקודה ממחשבי האתר. חלק מהעוגיות יפקעו כאשר תסגרו את הדפדפן ואחרות נשמרות על גבי הכונן הקשיח במחשב האישי או במכשיר שלכם. העוגיות עשויות להכיל מידע כדוגמת הדפים בהם ביקרתם, מהיכן הגעתם אל האתר, משך הזמן ששהיתם באתר, מידע שביקשתם לראות בעת השהייה באתר ועוד. חשוב לציין כי קבצי "עוגיות" אינם תוכנות ריגול או תוכנות פרסום, ואינם יכולים להפיץ וירוסים או להפעיל תוכנות במחשב האישי או במכשיר שלכם.
  3. בנוסף, אנו נעזרים בקבצי "עוגיות" שמקורם בצדדים שלישיים בהם Google Analytics, שירותי הפרסום של חברת גוגל, ורשתות חברתיות (כמו Facebook). קבצים אלו נועדו להצגת מודעות מותאמות לגבי מוצרים או שירותים בהתבסס על הפעולות השונות שביצעתם ברחבי האינטרנט או אתרים בהם ביקרתם, בשיטה המכונהRetargeting . כמו כן, קבצי "עוגיות" שמקורם ברשתות החברתיות נועדו כדי להציג מידע באתר שמקורו באותן רשתות חברתיות, אשר סימן תכנים ש'אהבתם', ומאפשר להמליץ לכם על תכנים ומוצרים אחרים שעשויים לעניין אתכם ועוד.
  1. בנוסף לקבצים מסוג "עוגיות", אנו נעזרים ב"משואות רשת" (web beacons) לצורך תפעולו השוטף והתקין של האתר, ובכלל זה לצורך איסוף נתונים סטטיסטיים אודות השימוש באתר, להתאמת האתר להעדפות האישיות של המשתמשים, לאימות פרטים ולצרכי אבטחת מידע. המשואות הן קבצים גרפיים זעירים בעלי מזהה ייחודי המוטמעים בדפי אינטרנט אשר תפקידם לסייע באיסוף מידע אודות הצפייה והשימוש באתר. המידע הנאסף אינו מזהה אתכם באופן אישי, ומשמש למעקב אחר דפוסי הגלישה באתר ואחרי העדפות הגולשים ביחס לתכנים, מוצרים ושירותים שונים.
  2. תוכלו להימנע משימוש בקבצי עוגיות ו/או להסיר את משואות הרשת על ידי שינוי ההגדרות בדפדפן שלכם. לשם כך תוכלו להיוועץ בקובץ העזרה של הדפדפן. בחלק מהשירותים המוזכרים לעיל, תוכל לבקש את הסרתך מאיסוף קבצי "עוגיות" אודותיכם (באמצעות אפשרות "Opt Out").
  3. שימו לב כי נטרול העוגיות עלול לגרום לכך שלא תוכלו להשתמש בחלק מהשירותים והתכונות של האתר או באתרי אינטרנט אחרים. בנוסף לכך, אתם יכולים למחוק את קבצי ה"עוגיות" במחשבכם האישי או במכשיר שלכם בכל רגע. אנו מציעים כי תעשו זאת רק באם אתם משוכנעים שאינכם רוצים שהאתר יותאם להעדפותיכם או ישתף עם צדדים שלישיים מידע אודות פעילותכם באתר.

השימוש שאנו עושים במידע ואופן אחזקתו

  1. המידע הסטטיסטי או מידע אחר שאינו מידע אישי אותו אנו אוספים אודותיכם משמש למגוון רחב של שימושים, ביניהם:
  • לצורך שיפור האתר, השירותים המוצעים על ידינו והפעילויות המנוהלות על ידינו ובכלל זה לצורך העשרת התכנים המוצגים באתר, מדידת יעילותם של פרסומים אודות השירותים והפעילויות שלנו, מדידת העניין של המשתמשים שלנו באתר ובמידע המוצג באתר ופיתוח שירותים חדשים, הוספת מוצרים נוספים או פעילויות נוספות;
  • לצורך ביצוע מחקרי שוק מבוססי מידע סטטיסטי ושיתופם עם צדדים שלישיים, לרבות מפרסמים;
  • לצורך תפעולו התקין והשוטף של האתר;
  • לכל מטרה אחרת המפורטת במדיניות פרטיות זו ו/או בתנאי השימוש הכלליים של האתר, בכפוף להוראות כל דין.
    1. מידע אישי אותו תמסרו לנו יכול לשמש אותנו למגוון שימושים, ביניהם:
  • אספקת שירותים: בראש ובראשונה, אנו נשתמש במידע האישי על מנת להשלים את הזמנות המוצרים אותן תבצעו באתר ועל מנת לעמוד אתכם בקשר ישיר בכל הקשור להזמנות אלו.
  • שירות לקוחות: אנו נשתמש במידע האישי לצורך מתן שירות לקוחות בקשר עם הזמנות מוצרים שתבצעו באתר.
  • בדיקת שביעות רצון: יתכן ונשתמש בפרטי הקשר שלכם לצורך ביצוע סקר שביעות רצון ובדיקת חוויית המשתמש מהאתר, מהמוצרים ומהשירותים שלנו. תהליכים אלה חיוניים על מנת לאפשר לנו לשפר את השירותים המסופקים על ידינו.
  • פעילויות שיווקיות: אנו עשויים להשתמש בפרטי הקשר שלכם על מנת לשלוח אליכם מפעם לפעם מידע בנוגע למוצרים ו/או שירותים המסופקים על ידינו או על ידי שותפינו העסקיים, כמו גם מידע בנוגע למבצעים, תחרויות, הצעות שיווקיות ו/או פרסומים אחרים שלנו, של חברות בת שלנו ושל שותפים עסקיים שלנו, לרבות דרך רשתות חברתיות ואתרים נוספים, ביחס למוצרים ו/או שירותים אשר עשויים לעניין אתכם, לרבות פרסום מפולח ופרסומות מטעם צדדים שלישיים בהתבסס על מידע המצוי ברשותנו (להלן – "מידע שיווקי"). מידע שיווקי עשוי להישלח אליכם באמצעות דואר אלקטרוני, הודעות מסר קצר ("SMS"), הודעות באמצעות אפליקציית ווטסאפ ו/או כל אמצעי אלקטרוני אחר שיהיה זמין לנו מעת לעת ובהתאם להוראות הדין. אנו נשלח אליכם מידע שיווקי רק אם נתתם את הסכמתכם המפורשת לכך או אם לפי הוראות הדין, לא נדרשת הסכמה לכך. בכל מקרה, באפשרותכם להודיע לנו בכל עת כי אינכם מעוניינים לקבל מאתנו מידע שיווקי, באמצעות לחיצה על כפתור הסרה בדואר האלקטרוני, או באמצעות משלוח הודעה לתיבת הדוא"ל service@memsi.co.il. בנוסף, ובהתאם להוראות הדין, אנו עשויים להשתמש במידע האישי שלכם על מנת להציע לך הצעות מותאמות אישית באתר, ברשתות החברתיות או באתרי אינטרנט של צדדים שלישיים.
  • יצירת קשר למטרות נוספות: אנו עשויים להשתמש בפרטי הקשר שלכם על מנת ליצור אתכם קשר באמצעות דואר אלקטרוני, הודעות מסר קצר ("SMS"), פקסימיליה ו/או כל אמצעי אלקטרוני אחר שיהיה זמין לנו מעת לעת, למספר מטרות נוספות כגון: על מנת להגיב/להתייחס להערות ולטפל בבקשות אשר תפנו אלינו; או על מנת להזכיר לכם להשלים את ההזמנה אותה התחלתם לבצע באתר (שירות זה מאפשר לכם להמשיך בביצוע ההזמנה מבלי למלא את פרטי ההזמנה מההתחלה).
  • זיהוי ומניעת הונאות:אנו עשויים להשתמש במידע האישי שלכם על מנת לזהות ולמנוע הונאות ופעילויות לא חוקיות ולא רצויות אחרות.
  • שיפור השירותים שלנו: אנו עשויים להשתמש במידע האישי שלכם לצורך ביצוע מטרות אנליטיות, על מנת לשפר את השירותים שלנו, להעצים את חוויית המשתמש ולשפר את הפונקציונליות והאיכות של השירותים המוצעים על ידינו.
  • הגנת האינטרסים שלנו: אנו עשויים להשתמש במידע האישי שלכם על מנת להגן על הזכויות והאינטרסים החוקיים שלנו.
  • שימושים נוספים: מעת לעת יתכן שנעדכן אתכם על שימושים נוספים שייעשו או עשויים להיעשות על ידינו במידע האישי שלכם, בין באופן כללי ובין באופן פרטני בקשר למוצרים ו/או השירותים אותם תזמינו מאיתנו.

מסירת המידע לצדדים שלישיים

  1. אנו נהיה רשאים לשתף עם צדדים שלישיים כל מידע סטטיסטי שנאגר על ידינו אגב השימוש שלכם באתר ואשר אינו כולל פרטים אישיים שלכם, לרבות עם שותפים עסקיים שלנו.
  2. בכפוף להוראות כל דין אנו עשויים לחלוק מידע אישי שלך עם צדדים שלישיים, במקרים המפורטים להלן:
  • אנו עשויים למסור מידע אישי שלכם לעובדים ו/או לספקים ו/או לקבלני משנה מטעמנו שבאמצעותם יסופקו לך השירותים הניתנים על ידינו או כל שירות נלווה להם, ואולם במקרה כאמור יוגבל המידע שיימסר רק למידע הנחוץ לצורך אספקת שירותים אלה.
  • אנו עשויים למסור מידע אישי שלך לספקי שירות הפועלים מטעמנו ואשר עשויים לספק לנו שירותים חשובים לצורך קיום פעילותנו העסקית, באמצעות עיבוד מידע אישי שיימסר על ידכם, ואולם במקרה האמור יוגבל המידע שיימסר רק למידע הנחוץ לצורך אספקת שירותים אלה. ספקים אלה כפופים לחובת שמירת סודיות והתחייבו כלפינו שלא לעשות שימוש במידע אישי אלא לצורך אספקת שירותים לממסי.
  • אנו עשויים למסור מידע אישי שלכם לעובדים ו/או לספקים ו/או לקבלני משנה מטעמנו, המבצעים עבורנו סקרי שביעות רצון וחוויית משתמש, ואולם במקרה כאמור יוגבל המידע שיימסר רק למידע הדרוש לצורך ביצוע סקרים כאמור. כמו כן, ספקים אלה כפופים לחובת שמירת סודיות והתחייבו כלפינו שלא לעשות שימוש במידע אישי אלא לצורך אספקת שירותים לממסי;
  • אם הופניתם לאתר שלנו באמצעות אתרי צד ג' (להלן: "אתרים מפנים"), אנו עשויים לשתף עם מפעילי האתרים המפנים חלק מהמידע האישי שלכם. שימו לב, כי במקרה כזה, אופן השימוש במידע האישי שלכם יהיה כפוף לתנאי מדיניות הפרטיות של האתרים המפנים.
  • אנו עשויים למסור מידע אישי שלכם לצד שלישי, במקרה שנעביר את הפעילות שלנו לידי אותו צד שלישי, לרבות בדרך של מיזוג, העברת פעילות עסקית או שיתוף פעולה אסטרטגי אחר;
  • אנו עשויים לחשוף מידע אישי שלכם במסגרת הליכים משפטיים אם יתנהלו בינכם לביננו במקרה של מחלוקת בקשר עם השימוש באתר ו/או בקשר עם המוצרים ו/או השירותים שיסופקו לך על ידינו;
  • אנו עשויים למסור מידע אישי שלכם לצדדים שלישיים לצורך חיוב אמצעי התשלום אותו תמסור לנו לצורך חיוב בגין השירותים אותם תזמין מאיתנו;
  • במהלך השימוש שייעשה על ידך באתר, יתכן שתבחרו לשתף חלקים מהאתר או השימוש שלכם באתר באמצעות רשתות חברתיות שונות. אם תבחרו לעשות כן, שימו לב כי המידע אותו תשתפו יהיה כפוף לתנאי מדיניות הפרטיות של אותה רשת חברתית ולא תחול עליו מדיניות פרטיות זו.
  • אנו עשויים לחשוף מידע אישי שלכם עם צדדים שלישיים, כגון: רשויות החוק או רשויות רגולטוריות אחרות, במקרים בהם פעולות אותן ביצעתם באמצעותנו, באתר ו/או ברשתות החברתיות עלולות להוות עילה לדרישה או לתביעה כנגדנו או שהן נחזות כפעולות המנוגדות לדין או פעולות שיש בהן כדי לפגוע בצדדים שלישיים.
  • אנו עשויים לחשוף מידע אישי שלכם במקרה בו תפרו את תנאי השימוש באתר או כל מסמך משפטי מחייב המוצג באתר;
  • אנו עשויים לחשוף מידע אישי שלכם במקרים בהם נהיה מחויבים לעשות כן על פי דין ו/או על פי צו שיפוטי.
    1. בנוסף ובכפוף להוראות כל דין, אנו נהיה רשאים להעביר מידע אישי שלכם לחברות בת שלנו או לשותפים עסקיים שלנו, ובלבד שחברות אלה ישתמשו במידע זה אך ורק על פי הוראות מדיניות פרטיות זו ובהתאם למטרותיו הרשומות של מאגר המידע בו ישמר כל מידע פרטי שיימסר אודותיך ובכפוף להוראות הדין החל על השימוש במידע זה.

מדיניות אבטחת מידע

  1. אנו פועלים כדי לקיים אמצעי אבטחה פיסיים ואלקטרוניים סבירים שתכליתם הגנה על המידע האישי שלכם וצמצום אפשרות חשיפתו בפני גורמים לא מורשים. יחד עם זאת, אין באמצעים אלו כדי לחסום באופן מוחלט חדירות למאגר המידע המבוצעות בידי גורמים לא מורשים הפועלים בניגוד לדין.
  2. למשתמשים באתר לא תהיה כל טענה, תביעה ו/או דרישה כלפי החברה ו/או מי מטעמה בקשר עם, והחברה לא תהיה אחראית, לנזק מכל סוג שהוא שייגרם למי ממשתמשי האתר או מי מטעמם אם מידע אישי (כהגדרתו להלן) הגיע ו/או נחשף לצד שלישי כלשהו, דלף, אבד ו/או נעשה בו שימוש כלשהו שלא ברשות.
  3. במקרים הנובעים מכוח עליון לא תהא החברה אחראית לכל נזק ו/או פגיעה מכל סוג שהוא, עקיף ו/או ישיר, שעשוי להיגרם למשתמשים ו/או למי מטעמם, אם מידע אישי כלשהו שמסרו באתר, יאבד ו/או יגיע לגורם עוין ו/או יעשה בו שימוש שלא בהרשאה.
  4. בנוסף, סליקת כרטיסי האשראי של לקוחות המבצעים הזמנה באמצעות האתר מתבצעת באמצעות ספק סליקה. ממסי אינה שומרת פרטי כרטיסי אשראי שנמסרו על ידי משתמשי האתר במערכות המחשוב שלה.

שירותים מצד שלישי

  1. שירותים מסוימים באתר, כגון שירותים הקשורים בפייסבוק, מנוהלים למעשה על ידי גופים שאינם החברה. במקרים מעין אלה, השירותים יסופקו או יופעלו דרך הגופים האחרים כפי שצוין.
  2. ממסי רשאית לקבל סיוע מצדדים שלישיים, לרבות חברות פרסום, לצורך הצגת פרסומות באתר או באתרים אחרים או לצורך אספקת שירותים אחרים.
  3. מבלי לגרוע מהאמור לעיל, הנכם מאשרים כי אתם מודעים לכך שפעילותכם באתר עשויה לאפשר לצדדים שלישיים, כגון מנועי חיפוש מקוונים, להסתמך על אופי הפעילות כאמור לעיל, על מנת להציג בפניכם פרסומות מותאמות במסגרת פעילות מקוונת גם מחוץ לאתר, כחלק בלתי נפרד מפעילותם השוטפת וללא כל זיקה לפעילות ממסי. פעילות צדדים שלישיים כאמור לעיל תתבצע בכפוף למדיניות הפרטיות המשמשת אותם בלבד, ותתבצע באחריותם המלאה והבלעדית, מבלי שתהיה לממסי כל אחריות כלשהי בגינה.

קישורים לצד שלישי

  1. שירותים המכילים קישורים לאתרים ושירותי צד שלישי מצויים מחוץ לשליטתה של ממסי ואינם מכוסים על ידי מדיניות פרטיות זו. ממסי מסירה מעצמה כל אחריות לגבי נהלי הפרטיות הנהוגים באתרים אחרים אליהם האתר עשוי להפנות באמצעות קישור ואנו ממליצים לכם לבחון את מדיניות הפרטיות האמורה בעצמכם.

הגנה על פרטיותם של ילדים באינטרנט

  1. הגנה על פרטיותם של ילדים ו/או קטינים חשובה עבורנו מאוד. אם לפי מידע שיגיע לידיעתנו גילו של משתמש הנרשם לאתר נמוך מ-18, ננקוט בצעדים על מנת לבטל את הרשמתו של המשתמש.

זכות עיון במידע האישי

  1. המידע האישי נשמר במאגר המידע הרשום של ממסי. שם המאגר כפי שנרשם אצל רשם מאגרי המידע הוא "ממסי לקוחות" ומספרו 700067724.
  2. בהתאם להוראות חוק הגנת הפרטיות, התשמ"א - 1981 (להלן – "חוק הגנת הפרטיות") הנכם רשאים לפנות בבקשה לעיין במידע האישי שלכם. אם יימצא כי נפלה טעות במידע האישי, הנכם רשאים לבקש לתקן את המידע האישי או לדרוש את מחיקתו של המידע האישי שלכם מהמאגר, בהתאם ובכפוף להוראות חוק הגנת הפרטיות.

פניה בבקשה לעיון במידע תימסר לנו באמצעות מייל אל service@memsi.co.il או במשלוח דואר לכתובת הסתת 14, מודיעין, ואנו נשתדל לענות לפנייתכם בהקדם האפשרי, בכפוף לכל דין.

  1. שינויים במדיניות הפרטיות

ממסי שומרת לעצמה את הזכות, לפי שיקול דעתה הבלעדי, לעדכן או לבחון מחדש את מדיניות פרטיות זו בכל עת וללא הודעה מוקדמת. אנו נעדכן על שינויים מהותיים שנערוך במדיניות זו באמצעות השירות ו/או באמצעות הודעת דוא"ל בנוגע לשינויים כאמור. 

בכל מקרה אחר, כל השינויים שייערכו במדיניות פרטיות זו ייכנסו לתוקפם החל מהמועד הקבוע בה כ-"מועד העדכון האחרון". לכן, אתם מוזמנים לעיין באתר זה מעת לעת על מנת לבדוק את תנאי מדיניות הפרטיות וקבצי ה"עוגיות" בגרסתם העדכנית ביותר.

שונות

  1. למען הסר ספק ומבלי לגרוע מכלליות האמור לעיל מובהר בזאת כי ממסי אינה מחויבת לאסוף את המידע ו/או לשמור אותו במערכות המחשוב שלה והיא עושה כן על פי שיקול דעתה המוחלט והבלעדי ובהתאם לצרכיה המסחריים.
  2. אם יש לכם שאלות או הערות בנוגע לשיטות העבודה שלנו או לגבי מדיניות פרטיות זו, הנכם מוזמנים לפנות אלינו באמצעות מייל אל service@memsi.co.il או במשלוח דואר לכתובת הסתת 14, מודיעין.
  3. אם אינכם מסכימים לתנאי מדיניות פרטיות זו, אנא הימנעו מלעשות שימוש באתר או למסור לנו מידע אישי. 

עדכון אחרון: אפריל 2021